donderdag, november 14, 2019
Om onze vereniging te steunen kunt u donateur of sponsor worden. Donateur Voor een vast bedrag van € 10,- per jaar kunt u donateur worden. U ontvangt dan het boekje voor onze optredens thuis, en u mag met dit boekje kosteloos onze optredens bijwonen. Sponsor Voor een vast bedrag van € 25,- per jaar kunt u sponsor worden. Uw bedrijfslogo en bedrijfsinformatie komt dan in ons boekje dat verschijnt bij onze optredens en twee maal per jaar onder onze donateurs en bezoekers wordt uitgedeeld. Ook krijgt u zelf dit boekje bezorgt, en mag u met dit boekje kosteloos de voorstelling bijwonen. Mocht u interesse hebben om donateur of sponsor te worden, laat het dan graag weten via onze secretariaat. Zie hiervoor de contact informatie . Contact informatie Donateur of sponsor worden

Interesse in Maskerade? Lid worden?

Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor ons secretariaat:

Mariëlle Hoogenboom
Akkerslootpolder 3a
2374AA Oud Ade
tel: 06 57920453 

Maskerade treedt op in het dorpshuis in Rijpwetering: 

Dorpshuis plein 13
Pastoor van der Plaatstraat 13a,
2375 AC Rijpwetering, 
tel: 071 501 8548
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
web: dorpshuisplein13.nl

Klik op bovenstaande adres om op google maps te zoeken. Mocht je eens willen komen kijken bij een van onze repetities, dan ben je van harte welkom. We repeteren elke woensdagavond van eind Augustus tot half November, en van Half Januari tot Half April.

Wij kunnen ook hulp gebruiken rondom de uitvoeringen. Als u wilt helpen bij het assisteren tijdens de uitvoeringen, neem dan gewooon eens contact op met één van de leden of kom eens langs op een van bovengenoemde woensdagen of geef een e-mailtje naar het bestuur.