donderdag, december 12, 2019
Om onze vereniging te steunen kunt u donateur of sponsor worden. Donateur Voor een vast bedrag van € 10,- per jaar kunt u donateur worden. U ontvangt dan het boekje voor onze optredens thuis, en u mag met dit boekje kosteloos onze optredens bijwonen. Sponsor Voor een vast bedrag van € 25,- per jaar kunt u sponsor worden. Uw bedrijfslogo en bedrijfsinformatie komt dan in ons boekje dat verschijnt bij onze optredens en twee maal per jaar onder onze donateurs en bezoekers wordt uitgedeeld. Ook krijgt u zelf dit boekje bezorgt, en mag u met dit boekje kosteloos de voorstelling bijwonen. Mocht u interesse hebben om donateur of sponsor te worden, laat het dan graag weten via onze secretariaat. Zie hiervoor de contact informatie . Contact informatie Donateur of sponsor worden

Blijspel

Blind date in het Gooi
Auteur Carl Slotboom

Een klein hotelletje in het Gooi. Eén van de gasten heeft hier een blind date. Opeens verschijnen er drie heren die het allemaal zouden kunnen zijn.

Bijzonder genoeg ontstaat er vervolgens enige verwarring waardoor men behoorlijk langs elkaar heen gaat praten. Op het laatst weet niemand wie nu met wie een date heeft.

Ook de recherche is actief in het hotelletje. Deze wil één van de gasten arresteren, maar gaat dit allemaal niet heel erg soepel. 

Spelers

Henk Bovenkamp - Ton Elstgeest
Ingrid Bovenkamp - Marielle Hoogenboom
Alie Bovenkamp - Ria van Klink
John Willems - Joey Weenink
Tony di Montana - Marcel Turk
Patricia Klein - Inge Bouwmeester
Sammy Klein - Femke Koek
Jet van den Berg - Cora Dupuis
Souffleuse - Riny van Berkel
Inspiciënt - 

Uitvoeringen

Zaterdag 14 en 21 April 2018 
Aanvang 20:15, zaal open 19:30,
Adres Dorpshuis Plein 13, Pastoor v/d Plaatstraat 13a 2375 AC in Rijpwetering,
Kosten volwassenen €5,50; kinderen €3,50; 65+ €4,00. Kaarten verkrijgbaar aan de zaal